Vi flyttar till nya lokaler!

Efter semestern flyttar vi till nya, större lokaler. Efter fjorton år på Möllan går flyttlasset till Gamla Väster.
From den 14 augusti hittar ni oss på Gråbrödersgatan 2, i kvarteret Högvakten. Byggnaden ligger vid Norra Vallgatan tvärs över World Maritime University.
Även fortsättningsvis delar vi lokaler med vårt systerföretag Projektgruppen, tillsammans kommer vi sitta på hela plan 4 i huset.
Byggnaden har under det senaste året genomgått en total renovering, där man byggt om allt ifrån ventilation till el och ytskikt. Huset, som är från sextiotalet, har en pelarstomme, vilket inneburit att man kunnat blåsa ur i stort sett alla innerväggar och vi har därför haft möjlighet att anpassa planlösningen ganska fritt efter våra behov.

Vi gör vårt bästa för att vara anträffbara för akuta frågor även i anslutning till flytten som sker den 9-11 augusti, men vi ber våra kunder om överseende med att det ta ett par dagar för oss innan vi har kommit på plats med allt!

Under juli månad har vi övergått till ett nytt mobilt växelsystem, men samtliga medarbetare kommer kunna nås via de vanliga numren också. Om ni söker någon under semestern (före V.32), ring vårt växelnummer 040103535.


Vi välkomnar er i våra nya lokaler i kvarteret Högvakten i närheten av Centralstationen och Malmö Live, from 14 augusti.


Den nya kontorslokalen ligger på plan 4. Ingång från Gråbrödersgatan 2.


Utsikt från kontoret mot Orkanen, Malmö Live och och WMU


Kontorsytan under ombyggnaden